Informații utile

Include baza de date juridice a Republicii Moldova, programul de consultare a actelor juridice. Baza de date  legislativă conține versiunea electronica a actelor juridice cu caracter normativ adoptate și publicate în Monitorul Oficial al Republicii Moldova și alte ediții oficiale editate în limbile română și rusă, începând cu anul 1989. În același timp baza de date conține legi și normative madificate (la zi)conform actelor despre modificări. Modificările sunt operate conform prevederilor Legii nr. 317 din 18 iulie 2003 la data intrării acestora în vigoare. Baza de date permite imprimare sau copierea pe diferiți purtători de informație a documentelor legislative.

Puteți accesa abonamentul ”PREMIUM” a  Publicației Periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”  doar în Sala Multimedia a bl. A. și în sala de lectură Nr. 3, bl.B. a Bibliotecii Universității de Stat ”B.P.Hasdeu”.

Monitorul fiscal FISC.md conține trei tipuri de abonament: Premium, Classic și Electronic a Publicației Periodice “Monitorul Fiscal” https://monitorulfiscal.fisc.md. Baza de date Monitorul fiscal FISC.md conține subiecte economice, fiscale, contabilitate și audit și altele.  Începând cu 1 ianuarie a fiecărui an și până la 31 decembrie  aveți acces la ediția electonică https://monitorul.fisc.md/ , care

include 6 ediții tipărite ale revistei „Monitorul Fiscal” pentru anul dat, precum și Codul Fiscal pentru anul dat în limbile română și rusă, însoţit de legile de punere în aplicare a fiecărui titlu, de asemenea oferă siguranță în aplicarea corectă a prevederilor legislației fiscale  și contabile.

De asemenea, începând cu 1 ianuarie a fiecărui an și până la 31 decembrie aveți acces la ediția electonică monitorul.fisc.md, care cuprinde:

* arhiva electronică a revistelor „Monitorul Fiscal FISC.md”(începe cu anul 2011 până în prezent)

* consultații fiscale oferite prin intermediul rubricii „Adresează-ne o întrebare”

* materialele ediției electronice monitorul.fisc.md, 24/24

* materialele ce reflectă poziția oficială a SFS

* răspunsurile oficiale, elaborate de către funcționarii fiscali

* informații utile pentru business: anunțuri, analize, comentarii

* practica contabilă și de aplicare a SNC

* informații despre serviciile electronice de raportare fiscală

* anunțarea seminarelor pentru contabili și antreprenori.Puteți accesa abonamentul ”PREMIUM” a  Publicației Periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”  doar în Sala Multimedia a bl. A. și în sala de lectură Nr. 3, bl.B. a Bibliotecii Universității de Stat ”B.P.Hasdeu”.